Fasole verde cu piept de pui

de Corinuta in Pui, 22 Aug 2010 | 6457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de fasole verde
  • 500 g piept de pui
  • 1 ceapa
  • 150 g pasta de tomate
  • 2 linguri faina
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingurita boia
  • sare, piper macinat
  • marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu piept de pui:

Se curata si se spala fasolea, se pune intr-o cratita cu apa si se da intr-un clocot, apoi se strecoara.

Se curata ceapa, se toaca cubulete si se pune la calit in ulei. Pieptul de pui se taie cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa pana se rumeneste, apoi se adauga boiaua, se amesteca bine si se acopera cu apa. Cand incepe sa fiarba se pune si fasolea, se condimenteaza si se mai completeaza cu apa, daca este cazul. Se lasa sa fiarba 10-15 minute.

Pasta de tomate se amesteca bine cu faina si se adauga cand fasolea este fiarta. Se mai lasa sa fiarba 2-3 minute.

Mararul se spala si se zvanta, apoi se toaca si se presara peste fasole.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Corinuta 1

23.08.2010, 13:30

Se poate Medi draga!

Julie 1

23.08.2010, 21:45

Mmm! Imi place!

mihaelar63 1

24.08.2010, 00:17

foarte buna fasolea lata , pe aici la soiul acesta i se spune ,, de unt''

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu pui si ciuperci reteta simpla si delicioasa