Felul II cu carne din supa de pui

de alinutzika in Pui, 9 Ian 2012 | 25813 vizualizari

 

Mie personal nu-mi place carnea fiarta. E seaca! Asa ca atunci cand fac supica de pui, scot carnita fiarta din oala si prepar felul II.
O puteti gati in mai multe feluri: o faceti pane, o prajiti dupa ce e fiarta, etc.
Eu am ales varianta a doua si mie imi place grozav!
Combinatia de carne cu morcovi multi, multi,multi... e delicioasa!
E si economa, pt ca ajunge la mai multe persoane, decat daca ar fi bucatile intregi, nu?..:)))

 

INGREDIENTE

  • carne de pui fiarta (orice, numai carne sa fie:))
  • 3 morcovi mari
  • sare, piper, vegeta
  • 3-4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Felul II cu carne din supa de pui:

Se razalesc morcovii pe razatoarea mare si se pun la calit in ulei. Cand sunt aproape caliti, se adauga carnea de pui fiarta si taiata fasii sau cubulete.

Se condimenteaza si se lasa aproximativ 20 de minute la foc mediu sa se prajeasca.

Se serveste cu garnitura de cartofi piure cremos si delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Felul II cu carne din supa de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

alinutzika 1

09.01.2012, 23:36

va multumesc!

mihaelar63 1

10.01.2012, 01:00

Cand eram mici , mama, scotea carnea din supa ,o prajea , adauga bucatile mai mari de legume care au fiert in supa [ morcov , patrunjel ,cartofi]si le prajea si pe acestea , adauga patrunjel verde din belsug .
Foarte bun Alinutzika , simplu si gustos .

alinutzika 1

10.01.2012, 16:20

multumesc Mihaela!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]