Fenicul gratinat

de geoline in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2015 | 4107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 feniculi
  • Pentru bechamel
  • 30 g faina
  • 40 g unt
  • 300 ml lapte
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 100 g parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fenicul gratinat:

Spalam feniculii si taiem fiecare bucata in 6. Ii fierbem in apa cu sare 10 minute. Ii punem intr o strecuratoare la scurs. Punem putin unt intr o tigaie si ii rumenim  apoi ii punem intr o tava rotunda.

Pentru bechamel

Topim untul, adaugam faina si apoi treptat laptele amestecand bine pentru a nu forma cocoloase. Saram, piperam si razuim putina nucsoara.

Punem bechamelul peste feniculi si deasupra parmezanul ras. Dam in cuptorul preincalzit pentru 20 minute sau pana se rumenesc frumos deasupra.

TIPS-URI

1

Parmezanul poate fi inlocuit cu orice tip de cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Fenicul gratinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

anca_rm 1

05.03.2015, 09:22

interesanta reteta

dantes 1

05.03.2015, 10:04

Interesant cred ca este buna

geoline 1

05.03.2015, 13:01

este f buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua ascunse in rosie