Ficăței de pasăre în foietaj

de carmenvlad in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2011 | 10609 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficăței
  • 1 pachet foetaj Morărița
  • 1 gălbenuș
  • sare
  • piper
  • ½ linguriță tarhon
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficăței de pasăre în foietaj:

 Ficățeii se spală bine în mai multe ape și apoi se pun în strecurătoare să se scurgă de apă. Se rumenesc ușor în două linguri de ulei și când sunt gata se condimentează cu sare, piper și tarhon uscat. Se scot pe o farfurie și se lasă să se răcească.

Se scoate aluatul de la frigider şi se lasă să se dezgheţe la temperatura camerei. Se foloseşte jumătate din aluat sau întreg dacă doriţi să faceţi o cantitate mai mare, se întinde puţin cu sucitorul şi se taie fâşii late cât lungimea ficățelului. Se așează bucățile de ficat pe fâșia de foietaj  şi se rulează fâşia de foietaj în jurul ficățelului. Se aşază rulourile obținute  în tavă, se bate gălbenuşul şi se ung cu ajutorul unei pensule. Se presară mac  şi se dau la cuptorul încins  pentru 25 de minute. Se scot de la cuptor şi se servesc fierbinţi ca aperitiv.

Poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficăței de pasăre în foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (10)

jolygina 1

30.10.2011, 09:35

nu am mai mancat ,cred ca-i foarte bun

mirela0911 1

30.10.2011, 13:08

cred ca au iesit tare buni

Rahela Velicu 1

04.10.2021, 18:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

UrsanMihaela

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gratin de conopida