Ficat de iepure cu ceapa verde si smantana

de Bya Ralu in Iepure, 14 Mai 2018 | 7843 vizualizari

 

Pentru prima data am mancat si am gatit ficat de iepure, are gust bun, seamana cu cel de pui.

 

INGREDIENTE

  • ficat de iepure - o caserola
  • 2 fire ceapa verde sau 1 mare
  • ulei de masline
  • vin alb
  • 2 linguri smantana
  • vegeta
  • piper
  • pudra usturoi 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de iepure cu ceapa verde si smantana:

Ficatul se curata, se spala si se pune la prajit un ulei de masline pe ambele parti.

Se pune si ceapa verde taiata rondele, condimentele si se lasa cateva minute.

Se pune apa, se lasa putin sa fiarba, iar cand scade apa, se pune vinul alb.

Cand sunt aproape gata, se pune smantana si se mai condimenteaza dupa gust, se lasa cateva minute, dupa care se pot servi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de iepure cu ceapa verde si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iepure cacciatore