Ficat de porc cu praz la wok

de Constelatialeu in Ficat, 18 Ian 2016 | 4936 vizualizari

 

Azi am testat wok-ul-moku, achizitionat din camara.Era cazul sa vad ce poate wok-ul asta, ca sa stiu daca-l trag de urechi pe Bucataras..:)))

 

INGREDIENTE

  • 560 g ficat de porc
  • 4 fire de praz mai subtirele
  • 1 cana cu suc de rosii
  • 1/2 cana vin alb
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc cu praz la wok:

Mai intai taiem ficatul in bucatele mici, apoi prazul in rondele. Punem wok-ul pe foc lasam sa se incinga, adaugam uleiul si prazul taiat rondele, presaram sare si piper, lasam sa se caleasca, cand s-a inmuiat bine, adaugam vinul si lasam sa fiarba pana scade. Adaugam ficatul , lasam 10 min, apoi adaugam sucul de rosii, reducem focul spre mic si lasam sa fiarba pana se patrunde ficatul. Gustam si potrivim de sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc cu praz la wok" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]