Ficat de porc cu sos

de Bya Ralu in Ficat, 27 Ian 2013 | 7821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ficat de porc
  • lapte
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • vin rose
  • ulei de masline
  • 1 lingura de faina
  • patrunjel
  • vegeta,piper,boia dulce,praf de paella
  • 1/2 cutie de pulpa de rosii decojite
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc cu sos:

Ficatul se taie felii potrivite,se clatesc bine sub jet de apa se pun intr-un castron si se lasa in lapte cel putin 30 minute pentru a devenii mai fraged,sa nu fie uscat.Pe o farfurie se pune hartie,se aseaza feliile de ficat si se tamponeaza cu o alta hartie.Se pun la prajit in ulei de masline,se prajesc bine pe ambele parti cateva minute,dupa care se scot pe o farfurie.In tigaia unde s-a prajit ficatul se adauga ceapa taiata marunt si usturoiul taiat feliute,se calesc bine si se adauga vinul.Se muta totul intr-o craticioara,se pune si ficatul,faina se subtiaza cu apa si se adauga amestecand continuu.Asezonam cu vegeta,piper alb,boia dulce si praf de paella.Pulpa de rosii o punem in blender pentru a se pasa bine si o adaugam in craticioara,amestecand des.Se adauga putin patrunjel proaspat cand este gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui