Ficat fragezit in lapte, la tigaie

de MotanLaOale in Ficat, 13 Dec 2018 | 17926 vizualizari

 

"Reteta romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • 900 g ficat de porc
  • 500 ml lapte
  • ulei pentru prajit
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat fragezit in lapte, la tigaie:

Ficatul de porc se spala bine si se usuca cu hartie absorbanta.

Se curata de vene si pielite si se taie felii potrivite.  

Se pune ficatul intr-un castron si se toarna laptele.  

Se acopera castronul si se tine la frigider minim 4 ore.  

Dupa fragezire, se scoate intr-o strecuratoare sa se scurga bine.

Se pune uleiul intr-o tigaie la incins si se pun bucatile de ficat la prajit.

Se prajesc pe ambele parti circa 5-6 minute pe fiecare parte ca sa se patrunda.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se presara cu sare si piper si se pot consuma cu garnitura si salata.

Noi l-am mancat asa simplu cu paine proaspata si muraturi.

Ueiul in care s-a prajit ficatul este foarte gustos cu paine.  

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat fragezit in lapte, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]