Ficatei de pui in aluat

de dariadeea in Ficat, 26 Mai 2013 | 6531 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de foietaj
  • 500 g ficatei de pui
  • 2 lingurite mustar picant(sau dulce)
  • 1-2 linguri faina
  • 125 g smantana
  • ulei
  • sare si piper
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui in aluat:

Mai intai se scoate aluatul la dezghetat la tempretatura camerei. Ficateii se spala bine, se dau prin faina si se pun in tigaie la prajit. Dupa ce s-au facut se scot cu o paleta cu gauri (bine scursi de ulei) pe un platou.

Aluatul se intinde bine si se taie in patrate potrivite. Smantana se amesteca cu mustar, sare si piper dupa gust. In patratul de aluat se pun cativa ficatei, deasupra se pune o lingurita din amestecul de smantana si se impacheteaza ca un portofel. Se pun portofelele in tava, se ung cu oul batut bine si se da la cuptor pentru 30-35 minute (pana se rumenesc)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui