Ficatei de pui trasi la tigaie

de MotanLaOale in Pui, 8 Mai 2012 | 28353 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ficatei de pui
  • 50ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui trasi la tigaie:

Ficateii se curata de pielite si se spala foarte bine.

Se pun la scurs intr-o strecuratoare. NU se usuca cu hartie absorbanta.

Se pune uleiul intr-o tigaie pe foc si cand este incins se pun ficateii. Se pun cu grije ca poate sa sara ulei incins.

Se amesteca prin agitarea tigaii ca sa nu se sfarame.

Se intorc pe toate partile sa se rumeneasca.

Se prajesc in 10-12 minute.

Se scot din tigaie si se pune sare si piper.

Se servesc dupa preferinta. Noua ne place foarte mult si uleiul ramas in tagaie.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui trasi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu ceapa verde