File de macrou cu legume sotate

de nico15 in Peste, 15 Noi 2010 | 5513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-4 bucati de peste
  • 1 dovlecel potrivit,
  • 2 morcovi
  • 1 rosie( doar pulpa)
  • 2 catei de usturoi
  • 100-150 g de unt
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de macrou cu legume sotate:

Se ia pestele daca este congelat se lasa sa se dezghete la frigider fara al forta, dupa ce este dezghetat se trece la curatarea, transarea si spalarea pestelui, se tamponeaza pentru indepartarea surplusului de apa, se portioneaza se sareaza, pipereaza si se aseaza bucatile de peste la gratar.



Morcovii, dovleceii se dau pe razatoarea fina, pulpa de rosie se taie foarte fin la fel si usturoiul, toate acestea se soteaza in ulei si 100-150 g de unt. Se sareaza si pipereaza dupa gustul fiecaruia.



Pentru decor se folosesc frunze de salata verde, rucolla, radichio precum si ceapa verde(sau usturoi) taiat fin.



Un produs cu calorii putine, gustos, rapid de preparat si cu un design interesant.



Pofta buna, 

Daca ti-a placut reteta noastra "File de macrou cu legume sotate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]