File de merluciu pane

de Adinacarla in Peste, 17 Noi 2010 | 18844 vizualizari

 

Incet, Incet am ajuns si eu la reteta 100 postata pe acest site drag mie

 

INGREDIENTE

  • 1kg file merluciu
  • 6 catei de usturoi
  • zeama de la o jumate de lamaie
  • 2 oua
  • faina de grau
  • pesmet
  • nuca de cocos
  • susan
  • marar tocat
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de merluciu pane:

Am spalat bine fileul de peste dupa ce s-a dezghetat si l-am taiat dupa preferinta. L-am asezat intr-un castron si am pus peste el usturoiul pisat, zeama de lamaie, sare si piper. Am acoperit cu folie alimentara si am lasat la frigider 30 de minute.

Am scos bucatile de fileu pe servete de bucatarie absorbante pentru a scapa de surplusul de zeama.

Ouale le-am batut bine cu-n praf de sare ca pentru omleta si am pus in ele si marar tocat.

Bucatile de file le-am dat prima data prin faina de grau apoi prin ou iar la final prin pesmet amestecat cu nuca de cocos si susan.

Apoi le-am prajit in ulei incins.

A iesit foarte bun. Sincer nu ma asteptam sa fie asa buna combinatia dintre pesmet, nuca de cocos si susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de merluciu pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Adinacarla 1

19.11.2010, 00:09

multumesc RuxyRux.

vanilla 1

19.11.2010, 14:09

felicitari pentru cele 100 de retete postate si la cat mai multe!

Adinacarla 1

19.11.2010, 17:07

multumesc vanilia...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Surimi pane