File de pangasius cu mamaliguta.

de Laly in Pangasius, 13 Iun 2010 | 8311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 bucati file de pangasius
  • faina
  • pesmet
  • 3 oua
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • 3-4 catei de usturoi
  • malai
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu mamaliguta.:

Se spala pestele si se sterge cu prosop de hartie absorbant.

Se pune faina si pesmetul pe o farfurie.Ouale se bat bine cu un praf de sare.

Se portioneaza pestele in marimea pe care o dorim.

Se pune uleiul la incins.Pestele se da prin faina,ou si apoi prin pesmet.Se  pune la prajit in uleiul bine incins.

Se lasa sa se rumeneasca bine pe ambele parti.

Cand este gata se pune pe un prosop din hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Se pune apa la fiert cu un praf de sare.Cand clocoteste se adauga o mana de malai.Se lasa sa fiarba putin,apoi se adauga malaiul in ploaie.Se lasa sa fiarba bine,mestecand in ea sa nu se lipeasca.Cand s-a fiert malaiul se adauga 1 lingura de ulei.Asa mamaliga capata un gust mai deosebit.Se rastoarna pe o farfurie sau pe un tocator.

Usturoiul se curata si se piseaza bine cu un praf de sare.Cand este bine pisat se adauga 2 linguri cu ulei si se mesteca bine pana devine ca o maioneza.

Pestele se serveste cald cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu mamaliguta." nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

nadina73 1

15.06.2010, 17:32

mia-i trimis si mie50 furculite pt o portie generoasa

Ubulika 1

18.06.2010, 11:24

pangasiusss...mor dupa el si multa lamaieeeeeee

housy 1

23.10.2010, 19:40

si eu vreaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de peste in aluat