File de pui cu fasole verde si tagilatele cu spanac

de Panacris in Pui, 16 Iun 2012 | 3685 vizualizari

 

Delicios si gustos1

 

INGREDIENTE

  • flie de pui 500 g.,
  • ulei de masline 100 ml.,
  • fasole verde 500 g.,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei verde 1 bucata,
  • morcovi 2 bucati,
  • sare iodata,
  • boia dulce de ardei,
  • marar verde 1 legatura,
  • tagliatele cu spanac 250 g..
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pui cu fasole verde si tagilatele cu spanac:

Fileul de pui se prajeste in tigaia de teflon cu un pic de ulei de masline, fara nici un fel de condiment. Intre timp ceapa, ardeiul si morcovii se curata, se toaca marunt si se calesc in putin ulei si apa. Se adauga fasolea, curatata si rupta bucatele. Se asezoneaza de sare, boia si marar. Se adauga apa cat sa le acopere si se lasa la fiert ca. 30 de minute. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se monteaza farfuria si se serveste fierbinte , alaturi de o salata de sezon, dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pui cu fasole verde si tagilatele cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu ciuperci si piept de pui