Fish&chips

de Corinuta in Peste, 29 Mai 2011 | 8736 vizualizari

 

Am facut azi peste, in doua moduri..... asta e cum ii place barbatului :)

 

INGREDIENTE

  • 600 g file cod
  • 4-5 cartofi mari
  • 1 lamaie
  • 2 oua
  • 70 g faina
  • 100 g fulgi porumb faramitati
  • sare, piper macinat
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fish&chips:

Se curata cartofii, se taie si se prajesc in tigaie cu ulei.

Fileurile se spala si sterg, se stoarce lamaia, se pune zeama peste peste, se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa la marinat cca 20 de minute, apoi se taie fasii de cca 2 cm, se dau prin faina, ou batut si fulgi de porumb si se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc.

Se servesc cu mujdei, daca va place.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fish&chips" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (46)

Bucataras Medi 1

31.05.2011, 09:38

am ajuns si eu la spartul targului ........da cred ca mi-o fi oprit si mie Corina o bucatica de peste..........

mamaieelena 1

02.06.2011, 23:40

usor si aratos

rivka 1

07.06.2011, 14:57

hmm hmmm imi placeeeee, eu imi cumpar in f weekend in oras chestii de astea gata facute sa nu mai prajesc eu peste ...ffffffffffff bune , dada

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor cu sos de sampanie si portocala