Floarea mielului

de epurasha2bb in Oaie, 8 Mar 2010 | 4003 vizualizari

COMENTARII (12)

ionix 1

08.03.2010, 11:19

wwwwwwwwwoooooooooooooooow... arata super super

madi_marin 1

08.03.2010, 11:22

foarte frumos arata.....

Miha 1

08.03.2010, 11:38

Frumos! Ai mei nu mananca aluat cu carne, asa ca nu-mi ramane decat sa admir la altii.

rivka 1

08.03.2010, 11:45

o fac si eu azi

miha cum nu mananca aluat cu carne doar sunt f mici copii la varsta asta mananca ce le dai nu au de ales la masa (zic eu) , sper ca nu te superi pe mine haha.

epurasha2bb 1

08.03.2010, 11:45

multumesc frumos fetelor! ma bucur ca va place!

epurasha2bb 1

08.03.2010, 11:47

miha daca iti place cum arata poti pastra formatul si sa faci alta umplutura cum stii ca le place lor, poate ceva dulce cu nuca si rahat sau stafide sau cu alune si ciocolata, vezi tu.

rivka 1

08.03.2010, 11:47

o sa revin cu poze iepurasa, vroiam sa fac placinte cu carne dar acum fac asa dupa reteta ta totusi.

epurasha2bb 1

08.03.2010, 11:58

ma bucur rivka ca ti-am dat o idee!abia astept pozele!

rivka 1

08.03.2010, 13:32

iepurasule deja e in tava in frigider numai mai tarziu o bag in cuptor , dar de facut e gata deja , desesra apar cu pozele daca totul decurge OK ca nu o fac acum sa o mancam calda proaspata direct scoasa din cuptor nu reincalzita.

Oana 1

08.03.2010, 19:07

Ce bine arata!!

Teo 1

08.03.2010, 20:26

maaaai, ce reusita!imi lasa gura apa!

epurasha2bb 1

08.03.2010, 22:00

multumesc fetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de miel