Flori de ciocolata

de Tabita _ in Prajituri, 21 Mar 2013 | 5183 vizualizari

 

Sunt usor de facut si pufoase.

 

INGREDIENTE

  • 50 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 35 g zahar
  • 35 ml lapte
  • 1 ou
  • 20 ml ulei
  • 25 g ciocolata rasa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flori de ciocolata:

Incingem cuptorul la 160-170°C.

Se amesteca faina cu praful de copt.

Se adauga zaharul, laptele si uleiul si se amesteca bine cu o spatula.

Se bat ouale, se adauga in compozitie si se amesteca bine.

Se adauga ciocolata rasa si se amesteca.

Se ung formele de silicon cu putin ulei sau unt si se aseaza compozitia.

Se pune cate o lingurita din compozitie in fiecare forma sau 1/3 din volumul formei.

Se da la cuptorul preincalzit pentru 15 minute.

Se testeaza cu scobitoarea.

Se lasa sa se raceasca putin, apoi se scot din forme.

TIPS-URI

1

Se poate pune zahar vanilat sau 1/2 lingurita esenta de vanilie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Flori de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branzoaice false Dukan