Floricele cu dulceata

de Laly in Dulciuri, 13 Ian 2011 | 4839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 faina
  • 150 gr unt sau margarina
  • 125 fr zahar pudra
  • 50 ml lapte
  • dulceata la alegere
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Floricele cu dulceata:

Se cerne faina impreuna cu sarea intr-un caston mai mare.Se adauga untul sau margarina taiat(a) bucati si se amesteca cu degetele,pana se obtine un aluat sfaramicios.Se adauga zaharul,apoi laptele.Se framanta pana se formeaza un aluat uniform,mai tare.Se infasoara in folie alimentara si se pune la frigider pentru circa 1 ora.

Se intinde aluatul de circa 6 mm grosime,si se decupeaza diferite forme.Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor pana se rumenesc usor.Se lasa sa se raceasca.Se ung formele cu gem si se suprapun una peste alta.Se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Floricele cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu crema de cappuccino