Focaccia umpluta

de mimmi in Piine, 27 Iul 2011 | 4586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina alba
  • 5 g drojdie uscata
  • 350 ml apa
  • sare
  • busuioc
  • rosii cherry
  • cas (orice soi de cas care se topeste,eu am pus de casa si nu s-a topit  )
  • ulei
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia umpluta:

Amestecam drojdia cu 50 ml apa si o lasam 10 minute,dupa care o turnam in cuibul din faina. Pe margine punem sare dupa gust si framantam un aluat cu 300 ml apa. Este un aluat moale care ramane lipicios. Lasam la dospit pana isi dubleaza volumul (1 ora) Razalim casul. Tot timpul trebuie sa fim unse cu ulei pe maini. Impartim aluatul in doua. Ungem o tava cu ulei,intindem cu mainile prima jumatate de aluat,presaram sare,busuioc,casul si cateva rosii cherry. Peste intindem a doua jumatate de aluat. Facem cateva adancituri in aluat,presaram busuioc si punem rosiile cherry,stropim cu ulei  si dam la cuptor cca 45 de minute. Pofta Buna !! E foarte buna pentru micul dejun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panini all'olio