Foi de napolitana cu crema nuga

de JulyCris in Prajituri, 8 Feb 2014 | 14208 vizualizari

 

Minunata!!!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 foi napolitane(o jumatate de pachet mic)
  • Crema
  • 500 gr zahar
  • 200 gr nuci(taiate marunt)
  • 1 pachet unt
  • 4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi de napolitana cu crema nuga:

Zaharul se caramelizeaza la foc mic. Cand devine auriu se adauga untul si nuca. Se omogenizeaza bine,apoi  se adauga imediat galbenusurile si se mai amesteca putin. Se ia de pe foc,iar cand s-a racorit putin se adauga albusurile batute spuma. Se umplu foile de napolitana,iar deasupra lor se pune o greutate. Se taie a doua zi.

TIPS-URI

1

Dublati cantitatea daca vreti sa faceti intregul pachet de napolitane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de napolitana cu crema nuga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foi de napolitana cu crema caramel si alune