Foietaj cu dovleac

de adnia in Dulciuri, 14 Ian 2013 | 3894 vizualizari

 

Am mai spus cat de mult apreciez dovleacul...asa ca am scos o noua punga de dovleac ras de la congelator si am pregatit aceste delicioase rulouri.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj din comert
  • cca 150 gr. dovleac ras (eu am avut de la congelator)
  • 50 gr. zahar
  • scortisoara macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu dovleac:

Se lasa aluatul la decongelat, se despatureste, se portioneaza in patrate egale, apoi se umple cu dovleac ras (eventual decongelat si scurs bine), peste care se pudreaza zahar si scortisoara macinata. Se ruleaza cu grija, se cresteaza putin cu cutitul pe partea de deasupra, apoi se dau la cuptor pana se rumenesc (180 grade aprox. 15 min.)

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]