Foietaj cu dovleac

de adnia in Dulciuri, 14 Ian 2013 | 3701 vizualizari

 

Am mai spus cat de mult apreciez dovleacul...asa ca am scos o noua punga de dovleac ras de la congelator si am pregatit aceste delicioase rulouri.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj din comert
  • cca 150 gr. dovleac ras (eu am avut de la congelator)
  • 50 gr. zahar
  • scortisoara macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu dovleac:

Se lasa aluatul la decongelat, se despatureste, se portioneaza in patrate egale, apoi se umple cu dovleac ras (eventual decongelat si scurs bine), peste care se pudreaza zahar si scortisoara macinata. Se ruleaza cu grija, se cresteaza putin cu cutitul pe partea de deasupra, apoi se dau la cuptor pana se rumenesc (180 grade aprox. 15 min.)

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovleac