Foietaj cu gem de prune si Ceva fin dela Delaco

de babi5 in Dulciuri, 6 Dec 2013 | 4098 vizualizari

 

Fiind in criza de timp si vroiam ceva dulce am icropit repede ceva ,nu este un dulce de sarbatoare dar este bun ,,,Am vrut sa fac ceva impletit si sa vedeti ce a iesit .

 

INGREDIENTE

  •  800 gr foietaj
  • 1 borcan (450 gr ) magiun de prune
  • 2 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura  ceva fin de la Delaco
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu gem de prune si Ceva fin dela Delaco:

Am lasat foietajul la decongelat ,apoi am golit gemul din borcan si l-am amestecat  cu pesmetul  (ca sa nu curga din aluat  la copt )

Apoi am intins foietajul,  nu prea subtire, si l-am taiat in 8  bucati mai maricele.

Fiecare bucata am taiat-o fisiute pe lateral dar nu pina la capat  (in asa fel sa le putem impleti ),am pus gemul, am impletit si le-am asezat  intr-o tava tapetata cu hirtie de copt .

Am batut  oul bine cu zaharul si ceva fin de la DELACO, apoi cu o pensula de silicon le-am  uns si apoi le-am dat la cuptorul in prealabil incins  la 180 grade.

Lasam pina  se rumenesc .. Pofta buna!

TIPS-URI

1

 Linga un ceai sau o cafea sunt foarte bune ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu gem de prune si Ceva fin dela Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

babi5 1

06.12.2013, 19:57

Craciunita Ina multumesc pupa Babi

Rocsi 1

07.12.2013, 10:35

Mmm cat de bune

Cris2711 1

07.12.2013, 15:16

Bun foietaj ai facut,Mala

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de branza, la rece