Foietaj cu muschi file si cascaval

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2013 | 4479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata foietaj (400 g)
  • 15 feliute muschi file
  • 150 g cascaval Delaco Sofia
  • lapte (pentru uns deasupra)
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu muschi file si cascaval:

Lasam foietajul sa se dezghete, apoi il taiem in doua si intindem fiecare bucata de aluat intr-o foaie subtire.

Asezam o foaie intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

O intepam din loc in loc cu o furculita, apoi asezam feliutele de muschi file si presaram cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mici.

Intepam si ce-a de-a doua foaie cu furculita din loc in loc, apoi o asezam peste cascaval.

Ungem foaia cu lapte, presaram seminte de susan si dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu muschi file si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval