Foietaj cu muschi file si cascaval

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2013 | 4442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata foietaj (400 g)
  • 15 feliute muschi file
  • 150 g cascaval Delaco Sofia
  • lapte (pentru uns deasupra)
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu muschi file si cascaval:

Lasam foietajul sa se dezghete, apoi il taiem in doua si intindem fiecare bucata de aluat intr-o foaie subtire.

Asezam o foaie intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

O intepam din loc in loc cu o furculita, apoi asezam feliutele de muschi file si presaram cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mici.

Intepam si ce-a de-a doua foaie cu furculita din loc in loc, apoi o asezam peste cascaval.

Ungem foaia cu lapte, presaram seminte de susan si dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu muschi file si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval