Foietaj cu salam uscat si cascaval

de elena1988 in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2011 | 8233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj(linco)
  • salam uscat taiat marunt
  • cascaval ras
  • ketchup iute
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu salam uscat si cascaval:

Dupa ce s-a dezghetat aluatul il mai intindem putin, il ungem cu ketchup, presaram oregano, punem salamul uscat, rulam aluatul si il taiem rondele. Le punem intr-o tava cu hartie de copt si presaram cascaval deasupra, dam la cuptor 15- 20 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu salam uscat si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta la tigaie cu aluat de cartofi si umplutura delicioasa, de nu-ti mai doresti altceva la masa