Foietaj cu umplutura din piept de pui, spanac si ciuperci

de katty in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2017 | 7182 vizualizari

 

 Ma gandesc de 10 minute cum sa numesc preparatul, dar pentru ca azi nu prea pot sa gandesc, nu mi-a venit nicio idee, asa ca am lasat-o asa.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr foietaj de la frigider
  • 300 gr piept de pui
  • 150 gr spanac congelat
  • 60 gr cascaval ras
  • 1 borcan ciuperci
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper negru mainat
  • rozmarin
  • 1 ou ptr uns (batut cu 1 lingura lapte)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu umplutura din piept de pui, spanac si ciuperci:

Spalam pieptul de pui si il taiem cubulete. Il punem in uleiul incins intr-o tigaie si  amestecam usor pana incepe sa se rumeneasca. Punem spanacul usor dezghetat si amestecam usor pana scade zeama. Adaugam sare, piper si rozmarin, amestecam si dam jos. Lasam compozitia sa se raceasca, apoi adaugam ciupercile scurse si clatite bine si cascavalul. Amestecam bine. Intindem foietajul pe un blat de lemn. Intindem compozitia pe treimea din mijloc a aluatului, in lungime, iar marginile aluatului le  crestam usor oblic cu un cutit ascutit. Aducem  cate o bucata din margine spre partea cealalta, alternand partea stanga cu cea dreapta. Asezam foietajul pe hartie de copt intr-o tava. Ungem aluatul cu oul batut si il dam la cuptor la  200 grade C, pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu umplutura din piept de pui, spanac si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu chimen