Foietaj rasucit

de bucatarimcudiana in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2011 | 11924 vizualizari

 

o gustare delicioasa sau un inlocuitor de sandvis pentru servici, scoala......

 

INGREDIENTE

  • 400 gr foietaj
  • 150 gr.cascaval ras
  • 150 gr salam
  • ketchup
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj rasucit:

foaia de foietaj se dezgheata, se unge cu un strat subtire de ketchup, se presara salamul taiat cubulete si cascavalul ras

foaia se pliaza pe jumatate, se preseaza bine si pe latime se taie fasii cam de 2 degete grosime.

fasiile astfel obtinute se rasucesc si se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt.

tava se introduce la cuptorul preincalzit, la foc moderat si se coc pana se rumenesc usor

TIPS-URI

1

eu am folosit foi bella

2

se pot face diferite umpluturi in functie de imaginatie si preferinta

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj rasucit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete delicioase