Fondue

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2014 | 4550 vizualizari

 

Uite ca i-a venit randul si branzicii asteia sa-i fac felul,ma rodea mai mult curiozitatea s avad cum e recipientul in care a venit ambalata....

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata branza fondue de la Delaco-sa traiasca sponsorul si sa-si tina obiceiul
  • feli de paine toast
  • bete de frigarui
  • castravete
  • ceva salam de ren
  • si alte chestii care mai erau pe masa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fondue:

Taiem feliile de paine mai micute,le asezam in tava in care punem si branza fondue si dam tava la cuptor cca 20-25 min.Cand s-a incalzit si painea s-a rumenit,se aseaza pe o tava se iau betele de frigarui si fiecare mananca cum pofteste,cum doreste si mai ales cu ce doreste,neaparat cu fondue....eu am servit cu paine si castravete,altii cu niste salam de ren,ca si-au adus si unii au facut mofturi si strambat din nas,adica n-am gustat...oricum gusturile nu se discuta.....

TIPS-URI

1

e dragut vasul de ceramica in care a fost branzica....

Daca ti-a placut reteta noastra "Fondue" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]