Fondue in paine

de esmerandra in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2011 | 5149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 paine rotunda
  • 100 g parmezan
  • 100 g emmental
  • 250 ml maioneza
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fondue in paine:

Se taie un capac de la paine si se goleste. Tineti miezul si capacul.

Intr-un robot de bucatarie se triteaza branza, se adauga maioneza si se amesteca, dup acare s epune compozitia in paine. Se  pune capacul si se inveleste in aluminiu. Se da la cuptor la 180° pentru 1 ora.

Eu folosesc miezul pentru a ao pune in fondue , cand se termina branza, taiati painea in felii si se mananca se acelea, fiind deja cu branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fondue in paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pancakes de fidea cu pui si fondue de branza