Frigarui

de gaby_duceag in Pui, 14 Iun 2010 | 4091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui dezosat
  • 3-4 ardei grasi
  • 300-400 gr rosii cherry
  • ceapa uscata
  • costita
  • sare
  • piper
  • mustar
  • bere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui:

Pieptul de pui se taie bucatele mici, costita cubulete, ardeiul spalat, la fel.

Pe betisoare pentru frigarui se alterneaza bucatele din piept de pui, costita, ardei, rosii cherry taiate in doua, ceapa

Se condimenteaza cu sare si piper , se ung cu mustar si se pun pe gratarul incins.

Se stropesc din cand in cand cu bere, invartindu-se periodic pe toate partile pana sunt bine patrunse,

E BUUUUUUN!

Se servesc cu sos alb .

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de pui la cuptor