Frigarui cu legume

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2014 | 9648 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mici
  • 2 dovlecei mici
  • 300 gr rosii cherry
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa galbena
  • 1 ardei mare rosu
  • 12 betisoare pentru frigarui
  • Ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu legume:

  1. Spalati bine legumele si taiati-le cubulete, cu exceptia rosiilor care vor ramane intregi.
  2. Luati un betisor pentru frigarui si aranjati legumele pe el intercalate, pentru a arata cat ma aspectuos. Asezonati.
  3. Incingeti bine gratarul si aranjati frumos frigaruile rotindu-le din cand in cand.
  4. Dupa aproximativ 15 minute sunt gata.
  5. Stropiti-le cu putin ulei de masline.

TIPS-URI

1

serviti-le langa un gratar, insa merg foarte bine si simple ca si aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]