Frigarui cu orez

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2010 | 4494 vizualizari

 

INGREDIENTE

1 ceasca orez alb cu bob rotund

patrunjel verde

unt

3 linguri de pesmet

3 linguri de parmezan

condiment mix legume Secretul Gustului

pentru ornament,- frunze de telina si rosii

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu orez:

Se fierbe orezul in apa cu sare pana devine pufos.Se adauga putin unt si patrunjel fin tocat. Se amesteca si se lasa sa se raceasca. Trebuie sa va iasa un orez lipicios. Formati bile maricele din orez pe care le tavaliti apoi prin pesmet amestecat cu condiment Secretul Gustului de legume si parmezan. Incingeti Doubletta si puneti bilele in ea intorcandu-le din cand in cand. Se servesc reci, infipte pe bete de bambus cu felii de rosie si frunze de telina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu orez" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Rocsi 1

15.05.2010, 13:19

nadina73 1

15.05.2010, 13:38

super bine dar sincer fara furculitenici o problema am pus eu ,super arata,felicitari mariana

epurasha2bb 1

17.05.2010, 09:43

multumesc fetelor! multumescnadina de furculite!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv la cuptor