Frigarui de pui cu iaurt si sofran

de Mitinita in Pui, 27 Sep 2017 | 3239 vizualizari

 

Pe cat de usor se face, pe atat de bune ies si aromate.

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 1 plic de sofran Kotanyi
  • 1 lingura de apa fierbinte
  • suc proaspat stors de la o lamaie
  • 200 ml iaurt
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui cu iaurt si sofran:

Pieptul de pui se taie in bucati egale.

Sofranul se amesteca cu apa fierbinte si se lasa deoparte cateva minute.

Pieptul de pui se amesteca cu sucul de lamaie, iaurtul si sofranul.

Se adauga sare si piper, dupa gust.

Se lasa la frigider 2 ore sau peste noapte.

Se pun bucatile de pui pe betigasele de frigarui si se fac la gratar. Se servesc cu o garnitura de orez basmati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu iaurt si sofran" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare chinezeasca cu taitei de orez