Frigărui de somon cu Miez de Lapte și sos pesto

de Oana in Somon, 18 Apr 2012 | 4306 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150g Miez de Lapte (2x75g) Delaco
  • 300 gr de somon fără piele și oase.
  • Ulei de măsline extravirgin
  • Frunze proaspete de busuioc
  • Sare și piper
  • Pentru sosul pesto :
  • 2 căței de usturoi
  • 1 lingură de semințe de pin
  • 7 frunze de busuioc proaspăt
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare și piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigărui de somon cu Miez de Lapte și sos pesto:

Pentru sosul pesto se amestecă usturoiul zdrobit, cu semințele și cu frunzele de busuioc, sare și piper, se adaugă uleiul de măsline și se amestecă până când devine omogen.

Se taie somonul și brânza Miez de Lapte în bucățele medii, se condimentează somonul, se introduc pe frigărui alternativ cu frunzele de busuioc și se frig pe toate părțile.

Frigăruile cu somon și brânză se servesc cu sos pesto și salată.

reteta advertorial Delaco

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigărui de somon cu Miez de Lapte și sos pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de somon crud si castraveti