Friptura cu garnitura de cartofi nature

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri cu carne, 18 Mar 2011 | 15015 vizualizari

 

Astazi va prezint o metoda simpla de a gati o friptura frageda si foarte gustoasa. Poate vi se pare banal, insa eu ador friptura preparata astfel.

 

INGREDIENTE

  • carne (ceafa de porc sau pulpe - eu am folosit pulpe de pui)
  • condimente: sare si piper (optional un praf de chili)
  • 2 morcovi
  • 5-6 carofi potriviti ca marime
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura cu garnitura de cartofi nature:

Tot ceea ce trebuie facut este sa curatam bine carnea, sa o condimentam cu sare si piper dupa gust, dupa care sa o punem intr-o tava cu ulei si apa atat cat sa o cuprinda. Punem tava la cuptor,  la foc mic pentru aproximativ doua ore jumatate, adaugand atunci cand este necesar cate un pahar cu apa.

Intre timp, fierbem morcovii si cartofii, in apa cu sare,  avand grija sa nu se sfarame, si, ii asezam pe un platou, fierbinti,  doar atunci cand ii servim. Presaram din belsug cascaval ras si ornam cu patrunjel verde tocat.

Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu garnitura de cartofi nature" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura din piept de pui in vas Zepter