Friptura de curcan

de Rahela Velicu in Curcan, 3 Sep 2017 | 4046 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • carne de curcan
  • 2 cepe
  • 4-5 cartofi
  • 3-4 ardei grasi rosii si verzi
  • 150 ml vin rosu
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • ghimbir macinat
  • patrujel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de curcan:

Mai intai dam carnea de curcan in fiert. Ceapa taiata julienne o calim in unt.

Punem carnea fiarta intr-o tava, adaugam ceapa calita, vinul, 2 cani de apa, legumele, sarea, piperul si ghimbirul macinat.

Dam la cuptor pentru 80-90 de min. Din cand in cand intoarcem carnea. La final adaugam patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]