Friptura de iepure la cuptor

de Lau in Iepure, 26 Mar 2018 | 5412 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpele de la 2 iepuri
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina telina
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 borcan 400 g ardei in sos
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin
  • boia de ardei iute
  • 4 catei usturoi
  • ulei de masline
  • 200 ml vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure la cuptor:

Intr-un bol amestecam uleiul cu condimente dupa gust, adaugam carnea, vinul, acoperim si lasam cateva ore la rece.

Curatam legumele, le taiam cubulete. Le asezam in tava unsa cu ulei, adaugam deasupra carnea, ardeii in sos, 1 cana de apa, acoperim cu folie alimentara si dam la cuptorul incalzit pentru o ora si jumatate.

Dupa 1 ora indepartam folia si lasam carnea sa se rumeneasca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paella cu fructe de mare si iepure