Friptura de miel cu vin

de Rahela Velicu in Oaie, 23 Apr 2017 | 3040 vizualizari

 

Foarte gustoasa, merge de minune cu o salata verde.

 

INGREDIENTE

  • carne de miel
  • 300 ml vin alb sec
  • ierburi aromate sau ( oregano, patrunjel, marar,cimbru,tarhon)
  • 4-5 fire de usturoi verde
  • 50 ml apa
  • sare
  • piper
  • ardei boia dulce
  • ghimbir macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel cu vin:

Mai intai, presaram toate condimentele (verdeturile, sare, piper, ardei boia, ghimbir) in tava in care facem friptura. Rostogolim fiecare bucata de carne prin condimente, adaugam usturoiul tocat rondele, vinul si apa si dam la cuptor, pentru 60-70 de minute.

Daca este nevoie, adaugati mai multa apa. Din cand in cand, intoarcem carnea sa se rumeneasca frumos pe ambele parti.

Servim friptura cu o salata sau o garnitura de cartofi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate folosi vin alb sec sau vin rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]