Friptura de miel la cuptor cu oregano

de Rahela Velicu in Oaie, 9 Mai 2016 | 3786 vizualizari

 

O friptura de miel cu aroma greceasca de la oregano, foarte gustoasa. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/friptura-de-miel-la-cuptor/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • carne de miel
    • 4-5 cartofi
    • 1 capatana de usturoi
    • 5 linguri de pasta de tomate
    • 1 cana de apa
    • 30 ml ulei
    • sare
    • piper
    • oregano
    • marar verede
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel la cuptor cu oregano:

Mai inatai spalam bine carnea de miel si o punem la foc sa dea intr-un clocot.

Dupa ce a dat in clocot, mutam carnea intr-un vas de yena.  Curatam si taiem cartofii felii si ii punem in vasul de yena impreuna cu carnea. Facem un sos din pasta de tomate, apa, sare, piper si usturoiul tocat marunt si o turnam peste carnea de miel.

Adaugam si uleiul si presaram oregano uscat sa isi lase gustul. Dam friptura la cuptor pentru 50-60 de minute. Din cand in cand, mai intoarcem carnea de pe o parte pe cealalta.

Cand este gata, se adauga mararul tocat marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti aduaga si usturoi verde daca aveti.

2

Puteti adauga si patrunjel verde alaturi de marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel la cuptor cu oregano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rahela Velicu 1

09.05.2016, 20:28

Aurelia 07_07 1

09.05.2016, 23:59

Tare buna!

Rahela Velicu 1

10.05.2016, 08:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]