Friptura de porc

de Corinuta in Porc, 20 Iun 2010 | 4973 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii mari de cotlet de porc
  • 4 catei de usturoi
  • 3 foi de dafin
  • 100 ml ulei sau untura
  • 150 ml vin
  • 200 ml bulion
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc:

Intr-o cratita mare se pune uleiul la incins. Usturoiul se curata si se taie fasii cu care se impaneaza cotletele, apoi se prajesc in ulei cam 3-4 min. pe fiecare parte. Se adauga foile de dafin si apa, cat sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba la foc mic cam 50 minute, apoi se adauga vinul, sare si piper dupa gust. Dupa inca zece minute se pune bulionul si se mai lasa sa fiarba pana se ingroasa sosul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Corinuta 1

25.06.2010, 12:25

Multumesc

housy 1

26.06.2010, 21:48

nush dak acolo in farfurie, langa carnita, e piure de cartofi, dar pe mine sigur cu gandul la el m-a dus. ador piureul de cartofi moale....cat mai moale, si dulceag..hmmmm

elena1988 1

25.03.2011, 12:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit cu bacon si usturoi