Friptura de porc cu cartofi aurii

de Sidy in Porc, 27 Ian 2011 | 4861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • 500 g cartofi 
  • 1 lingura untura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu cartofi aurii:

Carnea se pune intr-o cratita cu o cana cu apa, sare si piper.Se acopera si se lasa sa se patrunda bine. Daca e nevoie se mai adauga putina apa , spre sfarsit adaugam untura, apoi se lasa sa se rumeneasca.
Cartofii se curata , se spala si se taie in felii mai mari.
Se pun cartofii sa fiarba in apa si se lasa sa fiarba de jumatate. Se arunca apa , uleiul se pune la incins intr-o tigaie si se pun feliile de cartofi la prajit. Le dam cu sare, piper si boia si le prajim pe ambele parti.
Friptura se serveste cu cartofii aurii si cu  mancarica de gogosari.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu cartofi aurii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (12)

lia maria 1

27.01.2011, 17:27

as servi si eu un cartofior

mamaieelena 1

27.01.2011, 23:43

lacri 1

28.01.2011, 15:48

Ce bine arata!Imi place combinatia!Sunt sigura ca i super buna!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele in ceapa - Reteta gustoasa pentru o mancare satioasa