Friptura de porc cu cartofi noi la cuptor

de Rahela Velicu in Porc, 14 Iun 2016 | 7028 vizualizari

 

Gustoasa tare aceasta mancare si cu un minim de efort.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 1 kg de cartofi noi
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu cartofi noi la cuptor:

Taiem carnea portii potrivite si o punem in tava. Cartofii ii curatam de pielita si daca sunt mici ii putem lasa intregi, daca sunt mai mari ii taiem pin doua.

Punem si cartofii impreuna cu carnea in tava, presaram sare si piper si dam la cuptorul preincalzit pentru 60-70 de minute. 

Din cand in cand, mai intoarcem carnea si cartofii de pe o parte pe cealalta sa se faca uniform.

Cand este gata, se presara marar verde tocat marunt.

TIPS-URI

1

Se poate servi cu salata de varza sau de rosii.

2

In locul mararului, puteti presara patrunjel sau oregano.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Crockpot Express

- 60 %
999.99 lei
399.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 38 %
239.99 lei
149.99 lei

COMENTARII (17)

Gherca Daniela 1

15.06.2016, 13:33

- Andreea - 1

15.06.2016, 18:13

Vin si eu la masa

denisizina24 1

20.07.2016, 08:54

Pentru a da un plus de culoare si mai mult gust retetelor dumneavoastra, vizitati va rog, http://olx.ro/oferta/cartofi-movi-productie-2016-ID4szck.html

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]