Friptura de porc cu legume

de Lau in Porc, 25 Mar 2018 | 2435 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 morcovi
  • 2 radacini pastarnac
  • 1 radacina telina
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 1/2 legatura usturoi verde
  • 2 linguri untura
  • 250 ml bere
  • sare
  • piper alb, negru
  • cimbru
  • boia de ardei iute
  • condimente pentru porc
  • rozmarin
  • 2 linguri ulei de masline
  • 5 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu legume:

Carnea o spalam, o stergem cu un prosop si o taiem felii.

Intr-un vas adaugam condimentele (fara rozmarin), usturoiul pisat, uleiul de masline, berea, amestecam bine dupa care adaugam feliile de carnea, acoperim cu folie alimentara si dam la rece 1 ora.

Ungem tava cu untura, adaugam legumele taiate felii, usturoiul verde, deasupra feliile de carne, rozmarin si o cana de apa/vin/bere ce dorim.

Acoperim cu o folie de aluminiu tava si  dam la cuptorul incalzit 30 minute, dupa care indepartam folia si lasam pana ce se rumesc feliile de carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu praz si ardei copt