Friptura de porc cu piure de cartofi

de marieta in Porc, 8 Aug 2011 | 5097 vizualizari

 

Dintre toate legumele porcul este cel mai bun! Iar friptura de porc cu piure de cartofi este delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc,
  • 50 ml ulei,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita de cimbru maruntit,
  • 50ml vin rosu,
  • 1 caciulie de usturoi,
  • 2 kg de cartofi,
  • 1 lingura cu varf unt sau margarina
  • 1 cana de lapte,
  • 1 lingurita vegeta.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu piure de cartofi:

Mod de preparare pentru friptura de porc cu piure de cartofi

Carnea se spala si se taie felii groase de 2 cm. Se pune in cratita cu uleiul si un pahar de apa. Se lasa sa fiarba pana scade si incepe sa se prajeasca carnea. Atunci se condimenteaza cu sare, piper,si cimbru. Dupa ce s-a rumenit frumos pe ambele parti se pune vinul si usturoiul taiat fin. Se lasa sa scada si este gata friptura de porc.

Intre timp deja am pus la fiert cartofii cu sare pentru piure. Cand au fiert i-am pasat si i-am mixat bine cu mixerul cu untul, laptele fierbinte si vegeta.

Am servit friptura de porc cu piure de cartofi si cu ardei copti!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la tava