Friptura de porc la cuptor

de Moni_alex in Porc, 11 Sep 2016 | 4800 vizualizari

 

Cea mai gustoasa tot friptura de porc ramane mai ales daca e frageda si suculenta.
 

 

INGREDIENTE

  • o bucata de pulpa de porc de 800 g
  • o ceapa rosie
  • 2 morcovi
  • 2-3 linguri de ulei
  • jumatate de pahar de apa
  • jumatate de pahar de bere
  • o lingurita de sare
  • piper mozaic
  • boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor:

Am spalat carnea, am condimentat-o bine cu sare, piper, boia si am crestat-o cu cutitul de 4-5 ori.

Ceapa am taiat-o solzisori si morcovii i-am taiat rondele.

Intr-un vas rotund de yena am pus 2-3 linguri de ulei, am asezat carnea, am presarat pe carne( inclusiv in locurile crestate) si in vas ceapa si morcovii , am adaugat jumatate de pahar de apa.

Am pus capacul deasupra si am dat la cuptor la foc potrivit aproximativ 45 de minute. Am mai intors carnea din cand in cand.

Dupa ce s-a inabusit se lasa la cuptor fara capac, se adauga jumatate de pahar de bere si se lasa inca o jumatate de ora pana se rumeneste bine si se fragezeste.

O bunatate!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rahela Velicu 1

12.09.2016, 09:38

Rocsi 1

12.09.2016, 20:26

Buna fripturica!

mihaelar63 1

13.09.2016, 17:49

Imi place fripturica fragezita cu bere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]