- 10 ciocanele de pui
 
    - 500 gr cartofi
 
    - Sare
 
    - Piper cu portocale Deluxe
 
    - Patrunjel pt decor
 
						
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 6
																												Timp de preparare: sub 120 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu cartofi copti:
						
    - Curatam si spalam bine ciocanelele.
 
    - Cartofii ii punem la copt in coaja, dupa care ii aranjam in tava cu ciocanelele.
 
    - Condimentam. Dam la cuptor pt 60 minute.
 
    - Servim calde cu diverse sosuri. Decoram cu patrunjel verde.
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.