Friptura de pui in bere fara alcool, la Multicooker

de Merisor in Pui, 17 Noi 2013 | 6830 vizualizari

 

Nu am ce sa spun decat ca a iesit atat de frageda si gustoasa!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui(pulpe + piept)
  • 100 ml ulei
  • 150 ml bere fara alcool
  • condimente: piper, boia de ardei dulce, vegeta
  • 1 capatana usturoi
  • 2 foi de dafin
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui in bere fara alcool, la Multicooker:

Spalam si portionam carnea de pui in bucati mai micute sa o putem invarti in vasul multicookerului.

O lasam la scurs apoi c condimentam.

Punem uleiul in vasul aparatului, conectam aparatul la sursa de curent, apoi setam programul FRY pentru 10 minute.

Dupa doua minute adaugam carnea si o lasam sa se rumeneasca, invartind-o pe toate partile. De fapt se va colora putin.

Dupa scurgerea celor 10 minute, adaugam berea, foile de dafin, inchidem capacul si setam programul STEW pentru 30 de minute.

Intre timp curatam si pisam usturoiul. Il asezonam si cu condimente.

Dupa epuizarea timpului, scoatem vasul din aparat, incercam friptura(fiind de pui imediat se patrunde, mai ales ajutata de bere), scurgem din lichid, daca este prea mult, adaugam usturoiul pisat si il amestecam putin printre carne, apoi punem vasul in aparat si mai setam programul FRY pentru 10 minute, intorcand din cand in cand carnea de pe o parte pe alta. Carnea se va colora frumos si va patrunde gustul usturoiului in ea.

Iese foarte buna ca si cand ar fi gatita la ceaun!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui in bere fara alcool, la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

diaconta 1

18.11.2013, 14:05

deci pot sa vin cu masina sa mananc foarte faine

Panacris 1

29.11.2013, 12:07

andreandre 1

07.02.2015, 21:39

Ciao, am facut si eu reteta. Superb!!! Cum sa fac sa imi iasa copanelele de pui mai cu crusta?
Mersi.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi copti cu pulpite de pui