Friptura de pui la tava

de rivka in Pui, 3 Dec 2009 | 7507 vizualizari

COMENTARII (4)

pana_luminita 1

03.12.2009, 15:39

rivka 1

03.12.2009, 16:15

ii foarte simplu de facut, sotul da cateii de usturoi la o parte dar eu ma bucur ca imi raman mie sa-i mananc se coc asa in coaja lor in tava, si lasa puiului numai aroma...noi mancam asa ceva cu pireu de mere sau varza rosie cu mar (din borcan) tot dulce la gust.

liana_geicu 1

03.12.2009, 19:55

eu tocmai am terminat friptura de pulpe culegume, mai ai si pentru mine o portie ca sa ma mult la tine? eu aduc muraturile si un vin rosu de buturuga!

rivka 1

03.12.2009, 22:20

da mai am o portie ca eu nu am mancat am mancat in oras un doner kebab urias si mi-a ajuns , deci hai la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la rotisor