Friptura de vita cu os la grill

de Gherca Daniela in Vita, 29 Iul 2021 | 4047 vizualizari

 

Din categoria: sa mai schimbam si noi meniul ;) :D
A iesit tare gustoasa si nu ii trebuie multa migaleala, doar ca ramane bucataria de curatat :))

 

INGREDIENTE

  • 950 g carne de vita cu os (coasta din partea de jos)
  • ulei de masline
  • Condimente la alegere : sare, piper mixt, rozmarin
  • Unt
  • 2 cutii de branza Halloumi Cheese
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita cu os la grill:

     Intr-o tigaie grill punem unt ( cca 50g in functie de cat de mare aveti grill-ul) si cand este incins bine punem carnea de vita unsa cu ulei de masline si condimentata dupa gust cu sare, piper, rozmarin apoi o prajim cate 10 minute pe fiecare parte.
   Cand o intoarcem punem 1 cub de unt pentru a nu se usca suprafata prajita si presaram putin rozmarin.
   Pentru ca am avut o bucata de carne destul de grosuta dupa cele 20 minute la grill am dat-o si in cuptor 1-2 minute, pentru siguranta.
   Daca aveti o bucata de carne ceva mai subtire, merge sa o prajiti cate 7 minute pe fiecare parte!!!
   Cat timp a stat carnea la cuptor am prajit in aceeasi tigaie felii de branza greceasca Hallumi si le-am servit impreuna!
A fost tare bun! 

TIPS-URI

1

Este gatita la categoria: medium, nu este nici in sange, dar nici foarte bine gatita

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita cu os la grill" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Beef Wellington cu galbiori de padure