Friptura de vitel

de Carmen_g in Vita, 14 Apr 2015 | 4443 vizualizari

 

Friptura aceasta de vitel este foarte frageda si gustoasa...si cum al meu sot nu mananca carne, a fost musai sa ma sacrific eu :))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de vitel
  • 2 cepe
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • piper
  • 300 ml apa
  • patrunjel tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel:

Carnea am spalat-o bine si am oparit-o cateva minute. Am incins ulei intr-o tigaie si am calit ceapa pana aceasta a devenit translucida. Am adaugat boiaua, carnea, sarea si piperul.

Am acoperit tigaia cu un capac si am lasat-o sa se gateasca incet la foc domol. Din cand in cand amestecam si adaugam si putina apa. La sfarsit se aduauga patrunjelul.

Am servit cu cartofi piure. Un deliciu!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete cu carne la cuptor