Friptura din carne de porc, macerata in bere neagra

de Merisor in Porc, 14 Dec 2014 | 10665 vizualizari

COMENTARII (51)

Aurelia 07_07 1

14.12.2014, 17:37

Arata super !

Constelatialeu 1

14.12.2014, 17:41

O mancam si fara bere neagra...0

Adele 1

14.12.2014, 17:41

Ce bine arata

MOKUSKA 1

14.12.2014, 17:44

arata minunat!

Merisor 1

14.12.2014, 17:45

Cleme, aia fara bere neagra e alta reteta ))))))))))))))

Lorra 1

14.12.2014, 17:45

mama cum arata

Merisor 1

14.12.2014, 17:45

Multumesc, Aurelia!

papabundetot 1

14.12.2014, 17:45

bun de tot!

Merisor 1

14.12.2014, 17:45

Pup, Adele!

Constelatialeu 1

14.12.2014, 17:50

Parca eu mananc reteta,eu manac carnea...

T I M E A 1

14.12.2014, 17:53

Ooo ce bunatate de mancare

Ina 1

14.12.2014, 17:55

Merisor 1

14.12.2014, 17:55

Multumesc, Timea! Dana

Merisor 1

14.12.2014, 17:56

Da, tu Cleme, dar carnea e facuta dupa o reteta

Merisor 1

14.12.2014, 18:11

Ina

mirela0911 1

14.12.2014, 18:15

Cat de bine arata!

Panacris 1

14.12.2014, 18:17

Merisor 1

14.12.2014, 18:18

Mirela

Bunica 1

14.12.2014, 18:20

Îmi ploua-n gura ,Merișor!))

Merisor 1

14.12.2014, 18:21

Cris

deyutzky 1

14.12.2014, 18:25

o bunatate

Merisor 1

14.12.2014, 18:30

Buni

Merisor 1

14.12.2014, 18:30

Multumesc, Deyu!

diaconta 1

14.12.2014, 18:40

Ce bine arata friptura dar si muraturile alea

marcela1979 1

14.12.2014, 18:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura 3 R